Afvalcontainer huren Limburg voor het MKB

Hallo, ik ben José Heemskerk en ik ben sinds 2000 een gecertificeerde adviseur bedrijfsafval.
DAT! Bedrijfsondersteuning is mede ontstaan uit deze dienst. Sinds mei 2023 heb ik een samenwerkingsverband met Renewi. Bij mij kun je terecht voor het huren van verschillende soorten afvalcontainers. Daarbij ontzorg ik kleine tot grote bedrijven in het MKB op het gebied van afval.

Wat is voor jouw bedrijf de juiste afvalcontainer? Vraag mij gerust om advies!

Neem contact op

Afval heeft een gezicht

Als afvaladviseur ben ik verantwoordelijk voor alle aspecten met betrekking tot het plaatsen en legen van afvalcontainers. Ik regel alles omtrent afval voor zowel kleine als grote bedrijven. Als intermediair sta ik bovendien 24/7 tot je beschikking om al jouw vragen over afval te beantwoorden. Zodra je via mij een container huurt, betekent dit niet alleen dat je kosten en tijd bespaart. Ik zorg er ook voor dat elke afvalstroom volledig in overeenstemming met de voorschriften plaatsvindt.

José Heemskerk, adviseur bedrijfsafval.

José Heemskerk, adviseur bedrijfsafval.

De 4 voordelen van de afvaldienst van DAT! Afvalbeheer:

✅Eén aanspreekpunt.

✅Kostenbesparing door deskundig advies.

✅Je bedrijf voldoet aan tot wettelijke eisen m.b.t. afvalverwerking en -verwijdering.

✅Tijdsbesparing, omDAT! ik alles regel op het gebied van bedrijfsafval.

Als MKB-bedrijf ben je verplicht om verschillende afvalstromen apart in te zamelen. Het is beter voor het milieu en het bespaart kosten. Bovendien past het bij duurzaam ondernemerschap!

Jouw voordelen als je bij DAT! een afvalcontainer huurt:

Wil je een afvalcontainer voor je bedrijf huren? Je kunt via mij alle formaten rolcontainers en afzetcontainers huren. Het is ook goed om te weten dat DAT! Bedrijfsondersteuning méér doet. Ik zorg ervoor dat elk type afval op de juiste manier word afgevoerd.

Of het nu om bedrijfsafval, papier/karton, puin of BSA gaat: je kunt via mij élk type afvalcontainer huren.

Heb je voor een korte periode of zelfs eenmalig een afvalcontainer nodig? DAT! kan! Heb je een container langer nodig? Geen probleem! Heb je meerdere soorten bedrijfsafval betekent meer containers? DAT! regel ik! Is je container sneller vol dan verwacht? Dan zorg ik voor een extra lediging! Je stuurt een appje en krijgt direct te horen wanneer de container geledigd of gewisseld wordt. Wil je een extra afvalcontainer bestellen: vertel het mij! Kortom; je kunt mij álles vragen over afval.

Voor bedrijven regelt DAT! Bedrijfsondersteuning de volgende containers:

✔️ Rolcontainers.

✔️ Afzetcontainers.

✔️ De juiste middelen voor het afvoeren van gevaarlijk afval.

✔️ Containers voor archieven en het vernietigen van vertrouwelijke gegevens.

DAT! Bedrijfsondersteuning adviseert jou eerst over een geschikte container. Daarna krijg je een offerte op maat. Ik regel elk formaat container voor alle soorten afval: restafval, papier, grofvuil, bouw- en sloopafval en gevaarlijk afval.

Bedrijfsafval ophalen? Ga de juiste container huren!

Een container kan uit kunststof bestaan, maar ook uit ijzer. Een ijzeren rolcontainer is brandveilig en bestand tegen vandalisme. Dat is belangrijk als de bedrijfscontainer op een plek staat die publiekelijk toegankelijk is. Elk soort container is in verschillende inhoudsmaten leverbaar. De hoeveelheid afval die je per week, per twee weken of per maand wilt laten afhalen bepaalt het formaat container. Ik vertel je wat de beste oplossing voor jouw bedrijf is, zodat je nooit te veel betaalt en de juiste afvalsoort in de juiste container terechtkomt.

Ons restaurant maakt al 12 jaar gebruik van de afvaldienst van José en zij regelt écht alles voor ons. Is de container onverwacht eerder vol, dan hoef ik maar een berichtje te sturen en José lost het op. 

John van Ekkendonk / Restaurant Ekspreszo Roermond

Bij DAT! Bedrijfsondersteuning profiteren wij van één aanspreekpunt. José kent ons bedrijf en weet wat wij nodig hebben. Zij zorgde ervoor dat de afvalcontainer geplaatst werd en dat wij voor elk type afval de juiste container hebben.

Roel Heijnen / Timaro Topklasse Houtbewerking Swalmen

De rolcontainer staat niet op eigen terrein en dus maken wij gebruik van een rolcontainers van ijzer. Met de groei van ons bedrijf hadden we snel een grotere nodig. José regelde dit binnen een enkele dagen. Zo kregen we supersnel een nieuwe afvalcontainer!

Wouter Nabben / Wouter's Tuindesign Best

Afzetcontainers voor afvoer van afval

Een afzetcontainer is bedoeld voor het afvoeren van diverse afvalsoorten, zoals hout, puin en BSA. Je kunt de container voor een lange periode huren, maar ook voor een korte tijd. Elke maat (kuub) container is leverbaar. Het soort afval bepaalt ook hier het juiste type container: dat kan een kleine afzetcontainer zijn of een grote, gesloten container.

Vraag gerust om advies over de juiste container in jouw situatie! Vind je het prettig om mij persoonlijk te spreken in plaats van telefonisch, dan maken we een afspraak op locatie. Op het moment dat je akkoord bent met de offerte, zorg ik ervoor dat de container geplaatst wordt. Zodra de volle container gewisseld wordt, stuur ik een bericht en geef ik de datum en het tijdstip door.

Ben je blij verrast met de offerte? Dan wordt de container spoedig geplaatst op élke locatie in Nederland!

Archiefvernietiging: gevoelige informatie veilig vernietigd

Bedrijfsarchieven bestaan uit privacygevoelige informatie over jouw bedrijf én over debiteuren en crediteuren. Daarom moet je archief op een veilige manier vernietigd worden, om te voorkomen dat deze informatie letterlijk en figuurlijk ‘op straat komt te liggen’. 

De documenten worden veilig ingezameld en vervoerd. Deze container blijft altijd gesloten en wordt opgehaald door gecertificeerde medewerkers. Dit garandeert dat alle gegevens discreet worden afgevoerd en vernietigd!

Welk formaat papiercontainer heeft jouw bedrijf nodig? Voer je slechts eenmaal per jaar gevoelige documenten af of wil je een vaste container? Ik regel het allemaal voor jouw bedrijf!

Tim Loeffen, Tilo Advocaten, Sittard

Ons kantoor maakt gebruik van verschillende afvalstromen: restafval en archiefvernietiging. José regelt beide voor ons. En dat al enkele jaren naar volle tevredenheid. We krijgen jaarlijks een kalender via haar aangeleverd, zodat wij weten wanneer de verschillende soorten containers opgehaald worden. We hebben er verder zelf geen enkel omkijken naar want José ontzorgt ons volledig.

Gevaarlijk afval? Ook DAT! halen wij op

Bij DAT! Bedrijfsondersteuning begrijpen we het belang van veilige en milieuvriendelijke verwijdering van gevaarlijk afval. Als gecertificeerde bedrijfsadviseur afvalverwijdering sta ik klaar om gevaarlijke stoffen en gevaarlijke materialen bij jouw bedrijf deskundig op te laten halen. Het kan hierbij gaan om garage-afval, afgewerkte olie, chemicaliën of andere gevaarlijke stoffen.

Met de afvalondersteuning van DAT! kies je voor een betrouwbare oplossing. Je kunt rekenen op één aanspreekpunt, advies op maat en snelle service!