Hé MKB-er… Krijg jij het geld dat je verdient? Met debiteurenbeheer van DAT! wel!

  • Vind je het lastig om je debiteuren bij te houden omdat je het druk hebt?

  • Vind je het moeilijk om klanten aan te spreken op een openstaande factuur?
  • Ben je bang om een goede klant te verliezen als je dat wel doet?

Jouw debiteurenbeheer uitbesteden? Klanten bevestigen:

DAT! Bedrijfsondersteuning zet zich voor de volle 100% in voor jouw debiteurenbeheer om zo 90% van jouw openstaande rekeningen binnen twee weken te incasseren.

Het niet op tijd betalen van je rekeningen door debiteuren kan ernstige gevolgen hebben voor de cashflow van je bedrijf. Strak debiteurenbeheer zorgt ervoor dat klanten openstaande facturen zo snel mogelijk en volledig betalen. Zo blijft jouw bedrijf financieel gezond en kan het groeien!

DAT! Debiteurenbeheer zorgt voor jouw geld. Dat is onbetaalbaar!

  • Wij houden al jouw debiteuren bij.
  • Wij herinneren hen aan openstaande rekeningen.
  • Wij zorgen ervoor dat de factuur betaald wordt.
  • Terwijl de goede relatie met jouw klant in tact blijft!

Ervaar het zelf: wij incasseren 1x gratis een openstaande factuur voor jou!

Wij maken al een tijdje gebruik van de diensten die DAT! Bedrijfsondersteuning biedt. De kracht van José ligt voornamelijk in het zich niet van de wijs laten brengen, noch in een telefoongesprek, noch in een moeilijke situatie die vraagt om een aparte aanpak. Als persoon zijnde is José enorm prettige in omgang en zij is altijd in voor een grapje! 
Rene H., hoofd financiële afdeling.

Ja, ik wil DAT! 1x gratis proberen

Of ben je (al) overtuigd dat ik je behulpzaam kan zijn? Maak dan direct een afspraak! 

Ik wil direct een afspraak

DAT! Bedrijfsondersteuning is er voor elke MKB-er in Limburg!

Wij snappen dat je als hardwerkende ondernemer niet elke dag bezig bent met de uiterste betaaldatum van al je uitgaande facturen.

Jouw dagelijkse werk in het bedrijf gaat voor en door.
Onze manier van debiteurenbeheer staat letterlijk in het teken van ontlasten en ontzorgen van MKB-ondernemers!

Wij helpen al veel bedrijven in diverse branches met het uitvoeren van een overzichtelijke en goede debiteurenadministratie! Succesvol debiteurenbeheer start vanaf het moment dat je met elkaar een overeenkomst aangaat en nog voordat de factuur verstuurd wordt. Daarom is een overzichtelijke debiteurenadministratie hard nodig. Een partij waaraan je je debiteurenbeheer uitbesteedt is hierin gespecialiseerd. Zo’n partij zijn wij: met DAT! Bedrijfsondersteuning houd je grip op je bedrijf!

“DAT! Bedrijfsondersteuning heeft mij geholpen om klanten aan te spreken die te laat zijn met betalen. José heeft een meningsverschil met een klant over een rekening voor mij prima kunnen oplossen! Zij stelde een betalingsregeling voor en controleert dit namens mij. Ik raad José beslist aan bij iedereen die op zoek is naar een manier om zijn debiteuren te beheren.” Sandy G.

Debiteurenbeheer uitbesteden? Een gezonde cashflow is onbetaalbaar voor jou als MKB-ondernemer!

Succesvolle debiteurenbeheer begint bij DAT! Bedrijfsondersteuning

Met goed debiteurenbeheer wordt voorkomen dat klanten niet of niet op tijd hun facturen betalen.

90% van alle openstaande facturen worden binnen enkele dagen door ons succesvol geïnd.

DAT! Bedrijfsondersteuning biedt verschillende diensten aan om problemen met facturen of dubieuze debiteuren op te lossen. Van het versturen van schriftelijke rekeningoverzichten en betalingsherinneringen, tot het realiseren en bewaken van gemaakte betalingsafspraken of bemiddeling bij meningsverschillen over een rekening.

Alle diensten worden op afstand of op locatie aangeboden, afhankelijk van je voorkeur.

“Ik heb mijn debiteurenbeheer uitbesteed aan José. Dat heeft mij tijd, geld en minder stress opgeleverd. Het aantal te late betalingen door debiteuren is nu 95% minder. José is een echte aanrader!” Jos B.

Debiteurenbeheer Limburg, debiteuren beheer, DAT! Bedrijfsondersteuning Weert Limburg
Debiteurenbeheer uitbesteden? Dat doe je goed bij DAT! Bedrijfsondersteuning Weert

Onbetaalde facturen? Daar wil jij toch zeker ook vanaf?

Je hebt elke maand het geld van je debiteuren hard nodig om jouw eigen rekeningen en salaris(sen) te kunnen betalen. Ga je het debiteurenbeheer uitbesteden dan bewaken en beheren wij ál je facturen. Zo bekijken wij direct na het vervallen van de betalingstermijn of de factuur daadwerkelijk betaald is.

Is het openstaande bedrag voor de uiterste betalingstermijn nog niet voldaan? Dan spreekt DAT! Bedrijfsondersteuning jouw klant op een positieve manier aan door een eerste telefonische herinnering. Geeft de debiteur nog geen reactie? Dan gaan wij actie ondernemen. Blijft er desondanks toch sprake van een onbetaalde factuur? Op dat moment dragen wij een nauwkeurig bijgehouden dossier over aan het incassobureau.

Monitoren van betalingsafspraken

DAT! Bedrijfsondersteuning biedt maatwerkdiensten voor het bewaken van alle betalingsovereenkomsten. Als die niet worden nageleefd, dan nemen wij namens jou de nodige stappen om achterstallige betalingen te innen. Dit kan het versturen van aanmaningen zijn of een incassobureau inschakelen.

Wij begrijpen het belang van tijdige betalingen voor de continuïteit van jouw bedrijf heel erg goed. Daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat alle openstaande facturen snel en volledig worden betaald!

Goed om te weten: de betalingstermijn voor grootbedrijven aan MKB-bedrijven is maximaal 30 dagen. Dat is zo wettelijk vastgelegd.

Oplossen van geschillen over facturen

DAT! Bedrijfsondersteuning lost in veel gevallen effectief en succesvol geschillen op tussen een opdrachtgever en opdrachtnemer over onbetaalde facturen. Dat doen wij op een respectvolle manier, zodat de klantrelatie goed blijft. Ons doel is een eerlijke en billijke oplossing voor elke partij. Wij zien graag dat beide partijen weer op goede voet en met vertrouwen in elkaar kunnen samenwerken.

“Met debiteuren beheren heb ik jarenlange ervaring. Klanten en hun debiteuren zeggen van mij dat ze mijn ‘recht-door-zee’ benadering zeer waarderen. Vooral omdat ik met respect elk gesprek aanga en oplossingsgericht ben.” José Heemskerk.

DAT! Bedrijfsondersteuning is zuinig op jouw klanten

DAT! debiteurenbeheer streeft ernaar om respectvol met klanten te communiceren om eventuele onderliggende geschillen of problemen op te sporen en tijdig aan te pakken. We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om met klanten tot betalingsovereenkomsten te komen. Wij zijn in staat om cliënten bij te staan bij het voeren van deze gesprekken om het beste resultaat voor beide partijen te realiseren!

DAT! Bedrijfsondersteuning heeft op een respectvolle manier bemiddeld bij een geschil over een openstaande factuur met een debiteur. Daardoor is dit meningsverschil tot wederzijdse tevredenheid voor 100% opgelost!” Bert M. 

Wacht niet langer op je geld… Neem die stap!

Onze oplossingen voor het debiteurenbeheer voor MKB-bedrijven in Limburg, zijn er om je te helpen het geld te krijgen dat je verdient. Probeer DAT! Debiteurenbeheer anders een keer vrijblijvend uit. Je mag ons één keer gratis testen! Zo ervaar je zelf dat wij doen wat wij beloven.

Met DAT!-maatwerkoplossingen kun je er zeker van zijn dat er voor je geld wordt gezorgd. DAT(!) is daarmee onbetaalbaar voor elke ondernemer.

Neem vandaag nog contact op!

Ja, ik wil DAT! 1x gratis proberen

Of ben je (al) overtuigd dat ik je behulpzaam kan zijn? Maak dan direct een afspraak! 

Ik wil direct een afspraak