José

José heeft heel veel ervaring op het gebied van telesales. Voor lange tijd heeft ze gewerkt bij van Gansewinkel als telesales medewerkster, waarbij ze in 2009 zelfs een oorkonde kreeg voor medewerkster van het jaar. Door reorganisatie kwam helaas haar afdeling te vervallen, waardoor haar collega’s aangaven dat ze voor haarzelf moest gaan beginnen. In oktober 2016 was het dan zo ver en is José begonnen met haar bedrijf: telesalesbureau José.

José is dus gestart met telefonische acquisitie, ze vindt het namelijk altijd weer een uitdaging om de mensen te overtuigen om een afspraak te maken. Dan is de eerste stap gezet, daarna kan de opdrachtgever met heel veel passie gaan vertellen over zijn product.

Sinds januari 2018 is ze daar debiteurenbeheer bij gaan doen. Het geeft José echt een kick dat bedrijven, soms na lange tijd, het geld overmaken waar de opdrachtgever zo hard voor gewerkt heeft.

Omdat ze zich nu op meerdere werkzaamheden richt, kan ze daardoor ondernemers op nog meer vlakken ondersteuning bieden. Aangezien de oude bedrijfsnaam niet meer voldeed, is ze verder gegaan onder de naam: DAT! Bedrijfsondersteuning.

Neem contact op