José en Shauni

José heeft heel veel ervaring op het gebied van telesales. Voor lange tijd heeft ze gewerkt bij van Gansewinkel als telesales medewerkster, waarbij ze in 2009 zelfs een oorkonde kreeg voor medewerkster van het jaar. Toen door reorganisatie helaas haar afdeling kwam te vervallen, zeiden haar collega’s dat José voor haar zelf moest gaan beginnen. In oktober 2016 was het dan zo ver en is José begonnen met haar bedrijf: telesalesbureau José.

José is dus gestart met telefonische acquisitie, ze vindt het namelijk altijd weer een uitdaging om de mensen te overtuigen om een afspraak te maken, zodat de opdrachtgever aan tafel kan komen bij het bedrijf om met heel veel passie te kunnen vertellen over zijn product.

Sinds januari 2018 is ze daar debiteurenbeheer bij gaan doen. Het geeft José echt een kick dat bedrijven na lange tijd eindelijk het geld overmaken waar de opdrachtgever zo hard voor gewerkt heeft.

Shauni heeft in het verleden voor verscheidende bedrijven gewerkt als receptioniste maar ook als administratief medewerkster. In december 2017 is Shauni bij haar moeder in dienst gekomen, omdat José niet alles zelf meer kon blijven doen. Shauni haalt juist heel veel voldoening uit het ondersteunen van ondernemers op administratief vlak, daardoor krijgen zij weer meer tijd om zich te focussen op hun corebusiness, daar zijn ze nou tenslotte ondernemer voor geworden. Zij is zich daarom sinds begin 2019 meer gaan richten als assistent zowel virtual als personal.

Omdat ze zich nu op meerdere werkzaamheden richten, vullen José en Shauni elkaar goed aan en kunnen ze daardoor ondernemers op nog meer vlakken ondersteuning bieden. Omdat de oude bedrijfsnaam niet meer staat voor wat ze doen, gaan ze nu verder onder de naam: DAT! Bedrijfsondersteuning.